Ποιοί Είμαστε

Η PRINTOPACK ΑΒΕΕ είναι µια ελληνική, καθετοποιηµένη µονάδα µε εξειδίκευση στο χώρο της χάρτινης συσκευασίας από το 1970.

Έχοντας συσσωρεύσει µακρόχρονη εµπειρία και τεχνογνωσία και επενδύοντας διαρκώς σε µηχανολογικό εξοπλισµό, είναι σε θέση να καλύψει όλη την γκάµα των εφαρµογών σε σχέση µε την επεξεργασία του χαρτιού.

\ Προϊόντα προβολής και προώθησης (P.O.P. materials)
\ Ατοµική συσκευασία: φαρμάκων, παραφαρμακευτικών προϊόντων, καλλυντικών, οδηγίες φαρμάκων
\ Προωθητική συσκευασία
\ Στητό κουτί
\ Ειδικές κατασκευές

Η PRINTOPACK ΑΒΕΕ απασχολεί άτοµα εξειδικευµένα, που η εµπειρία τους εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα και απόλυτη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης.

Η PRINTOPACK ΑΒΕΕ δεσµευµένη στην παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, για την µέγιστη ικανοποίηση των πελατών της, διατηρεί σταθερές συνεργασίες µε διακεκριµένους οίκους του εξωτερικού αλλά και της εγχώριας αγοράς για την προµήθεια των πρώτων υλών, πιστοποιεί την ποιότητα σε κάθε παραγωγικό στάδιο, ελέγχοντας τις διαδικασίες της µέσω των κανόνων του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015 και του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015.

Η PRINTOPACK ΑΒΕΕ διαθέτει πιστοποίηση FSC Chain of Custody (Forest Stewardship Council) για τις πρώτες ύλες της, διασφαλίζονταςτην περιβαλλοντικό φιλική, την κοινωνικά αποδεκτή και οικονομικό βιώσιμη διαχείριση των δασών του πλανήτη.

Η PRINTOPACK ΑΒΕΕ στεγάζεται σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 3.500 τµ και διαθέτει ιδιόκτητα οχήµατα για την παράδοση των προϊόντων, ώστε να εξασφαλίζει την ποιότητα έως το τελευταίο στάδιο.

Εταιρική Ευθύνη

H εταιρεία μας, κατανοώντας την ανάγκη για συνεχή βελτίωση των εσωτερικών της διαδικασιών, αλλά και του συνεχούς ελέγχου του τελικού παραγόμενου προϊόντος, είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015.

Επίσης, υποστηρίζοντας έμπρακτα την εταιρική μας φιλοσοφία, η οποία, εκτός των άλλων, χαρακτηρίζεται από δράσεις που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος και στον περιορισμό του ενεργειακού αποτυπώματος (π.χ. ανακύκλωση υλικών, κα.), η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015.

Η PRINTOPACK ΑΒΕΕ διαθέτει πιστοποίηση FSC Chain of Custody (Forest Stewardship Council) για τις πρώτες ύλες της, διασφαλίζονταςτην περιβαλλοντικό φιλική, την κοινωνικά αποδεκτή και οικονομικό βιώσιμη διαχείριση των δασών του πλανήτη.

Μπορείτε να δείτε την πολιτική ποιότητας και περιβάλλοντος εδώ.

Η Φιλοσοφία μας

Με άξονα τον σεβασµό προς τον πελάτη και τις ανάγκες του, η PRINTOPACK ΑΒΕΕ παραµένει εδώ και χρόνια πιστή στις αρχές της: ποιότητα, συνέπεια, ευελιξία, ανθρώπινο πρόσωπο.

Έτσι έχει καταφέρει να εδραιώσει µακροχρόνιες συνεργασίες και να χτίσει το προφίλ της αξιόπιστης εταιρείας.

Στόχος µας είναι η διαρκής βελτίωση της ποιότητας των παραγόµενων προϊόντων και υπηρεσιών µας, ώστε οι πελάτες µας να µας αναγνωρίζουν ως τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη τους.

Παραγωγικές Δυνατότητες

\ Σχεδιασµός & ανάπτυξη προϊόντος

\ Κοπή τελικών δειγµάτων µε plotter

\ Εκτύπωση offset

\ Λαµινάρισµα σε συµπαγές και κυµατοειδές χαρτόνι

\ Κόψιµο σε επίπεδες και όρθιες (στάντζες) κοπτικές µηχανές

\ Κόλληση µε αυτόµατη συρταροκολλητική

\ Εκτυπωτικός έλεγχος φύλλων με φασματοφωτόμετρο με στόχο την πιστή απόδοση σε σχέση με το δοκίμιο.

\ Εφαρμογή γραφής braille.

\ Εκτύπωση θερμοτυπίας.

\ Αναγλυφοτυπία / emboss – deboss.

\ Πλαστικοποίηση (Gloss, mat, soft touch κ.α.).

\ Κόλληση υπερµεγεθών κουτιών µε θερµή κόλλα σε αυτόµατη µηχανή

\ Μηχανή παραγωγής στητού κουτιού

\ ∆ιπλωτικές µηχανές

\ Ειδική µηχανή κοπής puzzle

\ Μηχανή flow pack

\ Μοντάρισµα stand και ειδικών κατασκευών από εξειδικευµένη γραµµή χειροποίητης παραγωγής

\ Ανά-συσκευασία

Διαφέρουμε …

Επιπροσθέτως διαθέτουµε:

\ Ολική σχεδίαση in house από το brief έως το τελικό προϊόν

\ Καθετοποιηµένη παραγωγή

\ Πιστοποίηση ποιότητας παραγωγής σε κάθε στάδιο ελέγχοντας τις διαδικασίες µέσω κανόνων του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015 και του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015

\ Πρότυπο Πιστοποίησης της Αλυσίδας επιτήρησης (Chain of Custody)

\ FSC-STD-40-004 V3.1 (Forest Stewardship Council) για τις πρώτες ύλες μας, διασφαλίζοντας την περιβαλλοντικά φιλική, την κοινωνικά αποδεκτή και οικονομικά βιώσιμη διαχείριση των δασών του πλανήτη.

\ ∆υνατότητα ανά-συσκευασίας

\ Γραµµή εξειδικευµένης χειροποίητης ολοκλήρωσης εργασιών

\ Τεχνογνωσία σε ειδικές επεξεργασίες